WORKSHOPS FOR NYE MADIVÆRKSÆTTERE

Vi giver dig viden og redskaber til at konkretisere og teste din ide, til at forstå fødevarereglerne og til at nå dine første kunder. Du kommer til at arbejde med din forretningside, og får konkret sparring med eksperter og andre madiværksættere.

Vi kommer rundt om følgende emner:

  • Hvordan du starter og tester din ide i lille skala uden at skulle investere store beløb.
  • Regler og krav ved fødevareproduktion.
  • Hvordan du finder samarbejdspartnere, kunder og salgskanaler.

Du møder:

  • Henrik Christensen: En af stifterne bag Planteslagterne og Food Startup Alumni.
  • Jeanette Elgaard Carlsson: Forretningsudvikler hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden med speciale i fødevarebranchen. Hun er bl.a. tidligere direktør i Froosh og nuværende bestyrelsesformand hos Frankly Juice.
  • Martin Bregnballe: Stifter af Fangst, erfaren rådgiver indenfor madiværksætteri og tidligere udviklingsdirektør i Meyers.
  • Mia Maja Hansson: Stifter af bl.a. delekøkkenet Kitchen Collective og Street Food om Søerne. Hun har derudover hjulpet en lang række madiværksættere i gang.

Målgruppe:

Du er potentiel- eller helt ny madvareiværksætter med ideer til nye fødevareprodukter.

Hvornår?

Den 2. og 9. juni begge dage kl. 16:30 - 19:30.

De to workshops er sammenhængende, og ved tilmelding tilmelder du dig til begge workshops.

Tilmelding er GRATIS.

Deltagelse kræver, at der enten foreligger Coronapas eller dokumentation på at du inden for de seneste 72 timer har fået taget en COVID-19 TEST, der indikerer, at du er 'NEGATIV'.

Vi kan gøre det gratis, fordi Greater Copenhagen Food Startup er finansieret af EU's Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Det er til gengæld et krav, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse. Ved oprettelse af din bruger på denne hjemmeside udfylder og underskriver du et startskema, hvor dine personlige oplysninger fremgår. Du vil efter din deltagelse modtage et slutskema via denne hjemmeside, som vi ligeledes vil bede dig udfylde og underskrive som dokumentation for din deltagelse.

Om Greater Copenhagen Food Startup

Greater Copenhagen Food Startup er en fokuseret accelerator for tidligere madiværksættere, som holder til i CPH Food Space i Kødbyen. Vi bygger på et stærkt netværk i madens verden og samarbejder bl.a. med Irma, Coop Crowdfunding og Torvehallerne om at bringe nye, bæredygtige fødevarer og koncepter på markedet. Vi arbejder med madiværksættere, der bidrager til at løse sundheds- og bæredygtighedsudfordringer, og har holdninger til råvarer, madsystemer og hvordan vi spiser. Greater Copenhagen Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Copenhagen Business Hub, CPH Food Space, Smag på Nordsjælland og Københavns Kommune og er finansieret af EU's Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

Workshops:

Starter
Slutter
02-06-2021 16.30
02-06-2021 19.30
09-06-2021 16.30
09-06-2021 19.30

Information

Landsdel
Hovedstaden
Lokation
Staldkøkkenet
Tilmelding lukket

Kontakt

Oscar Sonne Hansen

Oscar Sonne Hansen

Studentermedhjælper
Erhvervshus Hovedstaden

61884682

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. workshoppen, så kontakt os på foodstartup@ehhs.dk.